Gold of Lappland ekonomisk förening har sökt det länsövergripande projektet Västerbotten Sweden som ska arbeta för att sammanföra, kunskapshöja och exponera företag inom Västerbottens besöksnäring med inriktning på internationell turism. Under det gemensamma platsvarumärket Västerbotten Sweden ska projektet verka för att fler företag exporterar kvalitetssäkrade, hållbara upplevelser och erbjudanden till internationella besökare. Detta genom kunskapshöjande insatser för exportmognad, produktutveckling, marknadsinsatser och en digital plattform.

Projektet har beviljats samverkansprojekt tillsammans med Visit Umeå, Visit Skellefteå samt Region Västerbotten turism och kommer inkludera samtliga av länets kommuner. Gold of Lapland vill därför erbjuda en spännande arbetsplats och en intressant utvecklingsresa under de kommande tre åren. Gold of Lapland är en organisation som brinner för hållbar utveckling i vår geografi, vi tycker att det vi ska ta oss an ska vara roligt, familjärt och hållbart – då kommer en långt!

Stationeringsort för tjänsterna är någonstans inom Västerbottens län och vi ser gärna att personerna vi rekryterar bor eller folkbokför sig i någon av Västerbottens kommuner. Vi ser också goda möjligheter att kombinera tjänsterna nedan om rätt stjärna dyker upp. Vi kan erbjuda kontorsplatser i Norsjö, Malå eller Lycksele tätort.

50% Kommunikatör Gold of Lapland

Kom och arbeta med oss!

50% Kommunikatör Gold of Lapland

Vi söker dig som älskar kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder en möjlighet att få vara med att bygga något nytt. Läs mer om tjänsten som kommunikatör för Gold of Lapland HÄR.