KONTAKTA DITT LOKALA DESTINATIONSKONTOR

LYCKSELE VISITOR CENTER

Välkommen till Lycksele Turistinformation. Hos oss får du svar på dina frågor. Du får tipsen du inte kan läsa om och vi berättar gärna om det lilla extra som ingen annan vet. Vårt område har många besöksanledningar. Låt oss hjälpa dig hitta rätt efter dina förutsättningar

Storgatan 38, Lycksele

NORSJÖ VISITOR CENTER

Norsjö kommun är en plats med ett stort utbud av aktiviteter, sevärdheter och besöksmål. Detta arbetar vi hela tiden för att stärka så att ni som bor och verkar här ska ha en god livskvalité, och att ni som besöker oss ska vilja göra det igen. Här jobbar vi ihärdigt med utvecklingsprojekt, marknadsföring och samordning. Vi erbjuder även digital turistinformation via denna webb och våra InfoPoints runt om i kommunen.

Storgatan 63, Nosjö

MALÅ VISITOR CENTER

Malå Visitor Center är en plattform för besöksnäringen i Malå kommun. En plats där lokalbefolkningen, besökarna, föreningar, företag och tjänstemän kan ges förutsättningar för att utveckla kommunen. Malå Visitor Center bidra till att stärka det attraktiva Malå genom att möjliggöra samarbeten och utveckling.

Storgatan 11, Malå

LOKALA ERFARENHETER, LOKALA MÖJLIGHETER

KARIN FÄLLMAN STENLUND

VERKSAMHETSLEDARE

Karin har, tillsammans med medarbetare och styrelse, arbetat för länets besöksnäring sedan 2003 och Guldriket. Sedan dess har hon lett skutan Gold of Lapland med en klok och varm hand. Jobbar mest från Norsjökontoret.

CECILIA WALLINDER

DESTINATIONSUTVECKLARE

Cecilia är utbildad reseproducent och har arbetat inom besöksnäringen sedan 2011. Till Gold of Lapland återvände hon 2017 och är en stark förespråkare för biosfärområden och har alltid nära till ett gott skratt. Jobbar mest från Norsjökontoret.

MARINO CARLSSON

DESTINATIONSUTVECKLARE

Marino är energirik och har många bollar i luften. Konceptutveckling är en av paradgrenarna där han utvecklat nya Motorsporter och var bland annat med och startade upp Motorveckan. Arena Älven och platsutveckling ligger varmt om hjärtat. Utgår från Visitor Center i Lycksele.

FELICIA MORÉN

DESTINATIONSUTVECKLARE

Idérik och utvecklingsdriven turismvetare med många bollar i luften. Jobbar mest från Norsjökontoret.

HANS-OLOF DALHBLOM

DESTINATIONSUTVECKLARE

Glad och spontan person som gärna gör nya bekantskaper, hos Gold of Lapland jobbar ja som destinationsutvecklare och trivs bra med ett omväxlande och utmanande arbete. Jobbar mest från Lyckselekontoret.

MONICA MARKLUND

PROJEKTLEDARE VÄLKOMMEN TILL BYDGEN

Monica Marklund jobbar halvtid som projektledare för projekt Välkommen till bygden! Den andra halvtiden jobbar hon som verksamhetsledare för Leader Skellefteå Älvdal. Hon jobbar oftast från sitt kontor i Åbyn, Byske.

FLORIANE COLONNIER

PROJEKTLEDARE CATCH AND RELEASE

Floriane föddes i Frankrike och ville alltid bo i Skandinavian. Nu har hon sitt eget turridningsföretag i Västerbotten. Hos Gold of Lapland är hon projektledare på olika LEADER projekt.

ANNA ISRAELSSON

DESTINATIONSUTVECKLARE

Anna är utbildad journalist och har över 15 års erfarenhet inom mediebranschen. 2020 återvände hon med familjen till inlandet och den självklara platsen att bo och leva på, Malå.

CAROLIN VALLGREN

PROJEKTLEDARE BÄRKRAFT

Carolin jobbar som projektmedarbetare i Bärkraft sedan 2019, med särskilt ansvar för Vindelns kommun.

VICTOR WORONOWICZ

PROJEKTLEDARE OCH DIGITAL STRATEG

Föddes i USA till polska föräldrar och har bott i Frankrike, Schweiz och Skottland men nu har han bosatt sig här i norra Sverige. Jobbar mycket med det digitalt och designlösningar till verksamheter! Jobbar mest från Umeå