KONTAKTA DITT LOKALA DESTINATIONSKONTOR

LYCKSELE VISITOR CENTER

Välkommen till Lycksele Turistinformation. Hos oss får du svar på dina frågor. Du får tipsen du inte kan läsa om och vi berättar gärna om det lilla extra som ingen annan vet. Vårt område har många besöksanledningar. Låt oss hjälpa dig hitta rätt efter dina förutsättningar

Storgatan 38, Lycksele

NORSJÖ VISITOR CENTER

Norsjö kommun är en plats med ett stort utbud av aktiviteter, sevärdheter och besöksmål. Detta arbetar vi hela tiden för att stärka så att ni som bor och verkar här ska ha en god livskvalité, och att ni som besöker oss ska vilja göra det igen. Här jobbar vi ihärdigt med utvecklingsprojekt, marknadsföring och samordning. Vi erbjuder även digital turistinformation via denna webb och våra InfoPoints runt om i kommunen.

Storgatan 63, Norsjö

MALÅ VISITOR CENTER

Malå Visitor Center är en plattform för besöksnäringen i Malå kommun. En plats där lokalbefolkningen, besökarna, föreningar, företag och tjänstemän kan ges förutsättningar för att utveckla kommunen. Malå Visitor Center bidra till att stärka det attraktiva Malå genom att möjliggöra samarbeten och utveckling.

Storgatan 11, Malå

LOKALA ERFARENHETER, LOKALA MÖJLIGHETER

KARIN FÄLLMAN STENLUND

VERKSAMHETSLEDARE

Karin har, tillsammans med medarbetare och styrelse, arbetat för länets besöksnäring sedan 2003 och Guldriket. Sedan dess har hon lett skutan Gold of Lapland med en klok och varm hand. Jobbar mest från Norsjökontoret.

CECILIA WALLINDER

DESTINATIONSUTVECKLARE

Cecilia är utbildad reseproducent och har arbetat inom besöksnäringen sedan 2011. Till Gold of Lapland återvände hon 2017 och är en stark förespråkare för biosfärområden och har alltid nära till ett gott skratt. Jobbar mest från Norsjökontoret.

MARINO CARLSSON

DESTINATIONSUTVECKLARE

Marino har arbetat på Gold of Lapland sedan 2016. Konceptutveckling är en av paradgrenarna där Motorveckan, Höjdpunkten och Arena Älven, för att nämna några, ligger honom varmt om hjärtat. Utgår från Visitor Center i Lycksele. Årets Västerbottning 2023! 

FELICIA MORÉN

DESTINATIONSUTVECKLARE

Med en kandidatexamen i turismvetenskap och många års erfarenhet från föreningslivet fick vi oss en idérik och utvecklingsdriven kollega, allt som oftast med flera bollar i luften. Felicia jobbar främst från Norsjökontoret.

ANNA ISRAELSSON

DESTINATIONSUTVECKLARE

Anna är utbildad journalist och har över 15 års erfarenhet inom mediebranschen. 2020 återvände hon med familjen till inlandet och den självklara platsen att bo och leva på, Malå! Anna jobbar mest från sitt kontor på Tjamstan Hotell

FLORIANE COLONNIER

PROJEKTLEDARE REGGAE

Född och uppvuxen i Frankrike, och motvilligt meddragen på solsemestrar när allt hon önskade var att få åka till kylan! Efter hon spenderat tid i såväl finska Lappland som på Island, bosatte hon sig tillslut i Svansele, Norsjö kommun. Floriane är vår absoluta stjärna när det kommer till hållbarhetsarbete, en fråga hon verkligen brinner för.

ANNELIE PERSSON

ÖVERGRIPANDE PROJEKTLEDARE VÄSTERBOTTEN SWEDEN