Vi hjälper dig gärna med tjänster och uppdrag som du kanske inte själv kan, eller tar dig tid för, idag. Med lång erfarenhet och bred kompetens har vi fått förtroendet att projektleda och utföra tjänster åt andra genom åren. Hör gärna av dig för att höra om vi passar in för just din utmaning!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

MARKNADSFÖRING

FÅ HJÄLP MED DINA DIGITALA KANALER

OM DIGITAL MARKNADSFÖRING

Är digitala kanaler inte riktigt din starka sida? Tycker du att sociala medier bara är en belastning? Var bara lugn, vi hjälper dig gärna med din digitala synlighet!

BOKA TID

PROJEKTLEDNING

RO PROJEKTET I HAMN

RO PROJEKTET I HAMN

Gold of Lapland har lång erfarenhet av att projektleda och administrera utvecklingsprojekt. Har du redan ett beviljat projekt men saknar någon som kan leda projektet i mål? Hör gärna av dig!

BYGGA VARUMÄRKE

VAD ÄR DITT VARUMÄRKET IDAG?

OM VARUMÄRKE

Vill du ha stöd och hjälp med att förfina eller ta fram ett helt nytt varumärke för din verksamhet? Känns du osäker på hur du går tillväga? Hör av dig så hjälper vi dig gärna! 

VÄRDSKAPSTRÄNING

VÄRDSKAPSTRÄNING

OM VÄRDSKAPSTRÄNING

Ett gott värdskap är en förutsättning för att få nöjda gäster/kunder, men vad betyder det i praktiken? Vi kan erbjuda dig och dina medarbetare träning i konsten att förbättra  verksamhetens värdskap!

PROCESSLEDNING

TA STEG FRAMÅT TILLSAMMANS

OM Processledning

Gold of Lapland kan hjälpa er med processer som leder fram till önskvärda mål. Med ett brett nätverk och nära relationer på flera platser i länet kan vi identifiera och sammanföra nyckelpersoner som behövs för att komma framåt!

ARRANGEMANGSUTVECKLING

FÖR TREVLIGA SAMMANKOMSTER

OM ARRANGEMANGSUTVECKLING

Har du en rolig idé för ett arrangemang men vet inte hur du ska bära dig åt för att förverkliga idén? Hur ska det finansieras? Vilka tillstånd behöver man? Vad behöver man tänka på? Ingen fara – hör av dig så kan vi se hur vi kan bistå!

PROJEKTSKRIVNING

FÅ HJÄLP MED ATT FÖRVERKLIGA DIN IDÉ

OM PROJEKTSKRIVNING

Har du en idé som du behöver finansiering för? Vi har lång erfarenhet av att söka utvecklingsmedel till bra idéer som bara väntar på att förverkligas! Vi har koll på vilka utlysningar som finns att söka från ett flertal olika finansiärer – hör av dig så kan vi kanske hjälpa!

KOMMUNIKATION

OM DETTA VILL DU BERÄTTA

OM KOMMUNIKATION

Du har fullt upp med det dagliga redan som det är och har inte tiden till att berätta om det, fast du vet att du borde. Vi kan hjälpa dig med att skapa intresse för din verksamhet genom att hjälpa dig med din kommunikation – hör av dig så kommer vi överens om hur!

PRODUKTION AV POD

EN KRAFT ATT RÄKNA MED

OM produktion av podd

En kommunikationskanal som man inte tänker på så ofta är att förmedla sig genom poddar. Låter det intressant för er verksamhet har vi utrustningen och kunskapen att hjälpa dig! Hör av dig kan vi berätta mer! 

DAGS ATT SAMARBETA!

Här hos Gold of Lapland försöker vi leverera ett utmärkt service för dig och ditt företag. Ta kontakt med oss och låt oss lyfta din verksamhet till nya höjder!