Projekt Bärkraft har tagit fram en digital värdskapsutbildning som ska vara till hjälp för företag och individer att förbättra sitt värdskap genom en interaktiv lärplattform. Utbildningen har tagits fram i syfte att stärka dig som individ, det företag du representerar och destinationen i stort. Utbildningen är möjliggjord genom bidrag från EU INTERREG Botnia Atlanticaprogrammet 2019-2021. Vi vill att alla som besöker vår destination ska känna sig välkomna och vilja besöka oss om och om igen.

Utbildningen är uppdelad i 6 kapitel. Kapitlens längd och intensitet varierar. Du kan pausa när du vill och genomföra utbildningen i den takt som passar dig. När du har genomfört ett kapitel kan du stänga fönstret. Och sedan fortsätta till nästa kapitel här. Obs! Varje kapitel är villkorlig, dvs, du kan enbart läsa nästa kapitel efter att du har läst färdigt pågående kapitel. Systemet kan läsa av om du har gått igenom varje kapitel.

För att få tillgång till utbildningen skapar du ett användarkonto enligt nedan. Om du önskar kan du ladda ned en PDF som visar dig processen att skapa ett konto.

Så här skapar du ditt konto:

Steg 1: Följ den här länken och klicka på Create new account/Nytt konto med de efterfrågade uppgifterna om dig själv.

Steg 2: Ett bekräftelsemail skickas till den e-postadress du angivit. Bekräfta att det är du som skapade kontot genom att klicka på länken. OBS! Om du har live.se eller hotmail.com kan mailet blockeras, även på vissa statliga och kommunala konton. Kolla i så fall din skräppost. Om du fortfarande inte ser mailet, maila till moodle.assist@gmail.com för att få hjälp. 

Steg 3: Ditt konto är aktiverat och du kommer att kunna logga in på den här länken. Ange kursnyckel: Gold of Lapland

Framöver behöver du bara skriva in ditt användarnamn och lösenord för att logga in och göra om utbildningen.

Genom att du bekräftar kontot samtycker du till databehandling enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).